torstai 29. heinäkuuta 2010

Liikuskelua

Raskauden puoliväli ylitetty! Liikkeitä tuntuu jo päivittäin, yleensä syömisen jälkeen ja silloin kun pysähdyn istumaan/makaamaan. Se on jotenkin ihmeellinen tunne, outoa muljahtelua! :) Myös tärinä ja kovat äänet (kuten esimerkiksi kovaa tuleva musiikki, joka saa aikaan tärähtelyä) saavat typyn potkimaan. Ihanaa!

Minulle on jo meinannut iskeä paniikki, kun emme ole vielä tehneet mitään hankintoja. Miten ehdimme hankkia kaiken tarpeellisen? Millaiset vaunut hankitaan? Saammeko enään haluamiamme vaunuja mistään?  Mutta mies on rauhoitellut, että kyllä me vielä ehdimme... Täytyy pikkuhiljaa ruveta miettimään, että mitä kaikkea sitä nyt sitten tarvitseekaan...

Tuittu ja ihme 20+3

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Ultrakuulumisia

Eilen kävimme rakenneultrassa ja kaikki oli hyvin! Vaavi vastasi kooltaan täysin viikkoja ja kaikki oli niin kuin pitääkin! Olen niin onnellinen ja helpottunut! Kätilö oli innokas ja aivan ihana, saimme kuviakin ison läjän (13 kpl) mukaan. Alunperin emme halunneet tietää sukupuolta etukäteen, mutta uteliaisuus voitti... Ja tulokas on tyttö!

Koko odotus tuntuu nyt jotenkin todellisemmalta ja mahassa oleva asukas ei ole enään joku vain tuolla mahassa, vaan se on meidän oma typy <3 Ihanaa! Nyt vaan hempeän vaaleanpunaisille mekko-ostoksille...

Ja tunsinpa ehkä eilen ensimmäiset liikkeetkin? En ole täysin varma niistä, mutta kuulostellaan... Uskoisinkohan vihdoinkin, että tämä on oikeasti totta.

Tuittu ja ihme 19+5

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Puoliväli lähestyy

Raskauden puoliväli lähestyy! Perjantaina meillä on rakenneultra ja minua jännittää jo nyt ihan hirveästi. Toivottavasti pienellä on kaikki hyvin. Masu on kyllä kasvanut, mutta liikkeitä en ole vieläkään tuntenut. Ainakaan mitään kovinkaan varmoja... Tiedän, että se on normaalia, mutta en voi mitään sille, että huolestuttaa.

Tuittu ja ihme 19+0

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Ensimmäinen masukuva

Huh, mitkä helteet! On todella tuskaista tehdä töitä ja yleensäkin vain olla näillä ilmoilla. Juominenkin tahtoo unohtua liian helposti kaiken kiireen keskellä. Onkohan sitä jotenkin tavallista väsyneempi nyt vai miten minusta tuntuu, että tämä lämpö vie kaikki mehut minusta? Tulisi jo se loma äkkiä, niin saisi vihdoinkin rentoutua ja keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuin työhön.

Kovasti olen koittanut kuulostella liikkeitä, mutta en vieläkään ole tuntenut mitään varmaa. Toivottavasti saisin pian tuntea pienen liikkeet, niin raskaudesta tulisi todellisempaa! Pitää varmaan vielä(kin) rauhassa odotella... Ensi viikon perjantaina olisi vihdoinkin rakenneultra. Toivon niin, että kaikki olisi hyvin!

Sain vihdoinkin otettua ensimmäisen masukuvan. Kuva on otettu aamulla, jolloin turvotusta ei vielä ole juuri lainkaan. Iltaisin maha on jo aika valtava turvotuksesta johtuen...

Rv 18+1


Tuittu ja ihme rv 18+1

torstai 8. heinäkuuta 2010

Työstressiä

Viimeiset pari päivää on taas ollut töissä niin kiireistä ja rankkaa, että ei meinaa puhti riittää. Ja lisäksi on ollut vielä nämä helteet ja kun ei ehdi juomaankaan riittävästi. Eilenkin ihan itkua väänsin töissä, kun en meinaa millään jaksaa ja alavatsaankin välillä pisteli kummasti... Kaikki tolkuttavat, että pitäisi ottaa rauhallisesti, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Työt kun on tehtävä ja kukaan muu ei niitä puolestani tee. Tällä hetkellä kaipaan niin sellaista rauhallista istumatyötä arkipäivisin klo 8-16. Alkavat nimittäin nämä 13 tunnin työpäivät ja jatkuva kiire sekä juokseminen rasittaa aika paljon. Noh, toivottavasti tahti helpottaa kesän jälkeen, eikä kesälomaankaan ole "enään" kuin kuukausi... Olisi niin ihanaa, kun saisi vain nauttia tästä raskaudesta ilman turhaa huolta ja stressiä!

Ja jottei ihan valittamiseksi mene, niin eräs työkaveri kysyi eilen, että onko kaksoset tulossa, kun maha on niin iso! Hah, ei se nyt ehkä niin iso vielä ole... :D

Tuittu ja ihme 17+3

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Liikkeiden etsiintää..

Olen yrittänyt kuulostella, josko alkaisi jo tuntua vauvan liikkeitä, mutta vielä en ole tuntenut mitään kovinkaan varmaa. Jotkut näyttävät tunteneen liikkeet jo raskausviikolla 15, niin väkisinkin tulvii mieleen ajatus, että onkohan kaikki kunnossa? Tuntuu inhottavalta olla koko ajan huolissaan... Inhoan tätä epävarmuutta ja seuraavaan ultraankin on vielä muutama viikko aikaa! Joten voisitko pieni ilmoitella pian itsestäsi?

Tuittu ja ihme 16+6