maanantai 13. joulukuuta 2010

Laskettu aika

Tänään on sitten se maaginen laskettu aika, vaan eipä taida meidän lapsonen olla niin täsmällinen kuin toivoin :) Tänään aamulla ei ole ollut minkäänlaisia tuntemuksia, mutta viikonlopun aikana ja varsinkin eilen oli todella kovaa vihlovaa kipua alapäässä ja alaselkää juili ihmeellisesti. Lisäksi oli menkkakipumaista tunnetta vatsalla. Ehkäpä pikkuinen on asettunut vihdoinkin lähtöasemiin? Olin kyllä niin pettynyt aamulla, kun huomasin, ettei taaskaan lähdetty yöllä synnyttämään.

Lisäksi olen ollut jotenkin tosi levoton ja itkuinen... Olen jotenkin niin kyllästynyt olooni, kun mikään ei enään onnistu ja pienestäkin touhamisesta tulee selkä kipeäksi. Tuntuu, etten ole enään oma itseni. Toivottavasti pikkuinen haluaisi tulla jo pian luoksemme!

Tuittu ja ihme 40+0

5 kommenttia:

  1. Mulla on ihan samanlainen olo kuin sulla sekä fyysisesti että psyykkisesti!!! Tänään on 40+5 ja koska esikoinen syntyi 40+2, en olettanut että yli menee... nyt olen (pessimistisesti) alistunut siihen, että 22.12. aletaan käynnistelemään.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se sieltä tulee, ei ne vauvat ole koskaan jääneet kohtuun ;)

    VastaaPoista
  3. Ei varmaan lohduta kommentti, että kyllä se vielä sieltä. Mutta nauti vielä raskaudesta.. Itteäni vähän harmittaa, kun tuntuu etten sittenkään nauttinut tarpeeksi..

    VastaaPoista
  4. Voipa hyvinkin olla pian tuloillaan. Synntytin itse viisi päivää sitten kuopukseni. Synnytys oli tällä kertaa kaunis ja mahtava kokemus (synnytyskertomus löytyy blogistani). Ja kaiken sen odottamisen arvoinen. Viisi päivää meni minullakin yli lasketunajan ja ne viisi päivää olivat juuri tuollaisia mitä itse kuvalit. Olin itkuherkkä ja menkkamaisia kipuja oli alaselässä.

    Yritä rentoutua parhaasi mukaan. Älä rasita itseäsi liikaa vaan yritä nautiskella olostasi ja rentouttaa vartaloasi tulevaan koitokseen. Onnea matkaan, pian hän varmasti syntyy!

    VastaaPoista
  5. Wandabe, "mukavaa", että jollain muullakin on samanlaisia tuntemuksia. Tämä turhautuminen taitaa olla aika yleistä ;) Toivon, että tämä ei nyt ihan hirveästi menisi yli, muuten taidan viettää joulun edelleenkin yhtenä kappaleena tai sairaalassa!

    Verskinen, eihän ne tosiaan ikinä ole kohtuun jääneet, mutta ei sekään lohduta! Jotenkin tuon lasketun ajan jälkeen jokainen päivä tuntuu aina vaan turhauttavan enemmän ja oma olotila käy päivä päivältä vaikeammakksi...

    Sini, olen tietoisesti yrittänyt "nauttia" mahastani ja raskaudesta vielä kun voin, mutta pikkuhiljaa alkaa riittämään :)

    Elina, Kiitos vinkeistä! :) Käväisenpä lukaisemassa synnytyskertomuksesi...

    VastaaPoista