keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Valitusta...

Laskettuun aikaan on viikko ja viisi päivää, huh. Niin se aika rientää ja toisaalta taas matelee. Raskausaika eteni nopeasti siihen raskausviikkoon 37 asti, jonka jälkeen on ajankulku on hidastunut. Täytyy nyt malttaa vielä pari viikkoa (pahimmassa tapauksessa neljä) odottaa, kun on monta kuukauttakin jaksanut odottaa. Ja ennen raskautta odotettiin jo raskauden alkamistakin vuoden verran, joten nyt ollaan jo todella lähellä... siis todella lähellä!

Selkäkivut ovat käyneet todella hankaliksi. Jos innostun siivoamaan tai käymään kaupassa, saan tuntea sen selässä ja lonkissa illalla ja varsinkin yöllä. Parina iltana on myös ollut outoa pahoinvointia ja vatsakin meni löysälle. Ehdin jo "innostua", mutta ne taisivatkin olla oireita jostain ihan muusta kuin synnytyksestä...

Olen ollut viime viikot aivan älyttömän väsynyt. Herään usein keskellä yötä ja valvon nelisen tuntia saaden unenpäästä uudelleen kiinni, kun mies lähtee töihin. Päivät menevätkin sitten ihan hirveässä väsymyksessä ja jostain syystä en pysty nukkumaan päiväuniakaan. Todella rasittavaa, nythän pitäisi levätä ja kerätä voimia tulevaan, mutta minusta tuntuu, että olen päivä päivältä vain väsyneempi.

Kävin tänään neuvolassa ja kaikki oli hyvin. Aikaisemmin terkkari oli sitä mieltä, että vauva on kiinnittynyt, mutta tänään hän oli tuntevinaan, että pää vielä liikkui. Sf-mittakin oli sama kuin viimeksi ja painoa oli tullut viikon aikana huimat 100g. Näyttää siltä, että painon nousu on rauhoittunut ja saan tosiaan nauttia päivittäiset suklaa-annokset hyvällä omalla tunnolla ;)

Tässä masukuvaa maanantain tasaviikoilta. En ole viime aikoina jaksanut edes blogia päivitellä ajantasalle.. :/

(Pahoittelen huonohkoa kuvanlaatua)
Rv 38+0

Tästähän tulikin kunnon valituspostaus... Nyt positiivisempia ajatuksia kehiin joulukortteja rustaamalla! :)

Tuittu ja ihme 38+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti