perjantai 15. lokakuuta 2010

Neuvola

Kävin alkuviikosta neuvolassa ja kaikki oli hyvin. Sf-mitta oli 31, verenpaineet olivat hieman koholla, joten täytyy seurailla vointia ja oireita tarkemmin. Paino ei ollut noussut yhtään viime kerrasta, vaan oli täsmälleen sama! Jee! Sen kunniaksi pidinkin sitten herkutteluillan.. :)

Typykkä oli raivotarjonnassa ja oli kuulemma jo aika alhaalla, mutta edelleenkin on tilaa liikkua ja olenkin ollut tuntevinani, että kuperkeikkoja on tehty! Että saas nähdä miten päin hän päätyy jäämään. Vaikka viimeksi sanoin, että liikkeet ovat vaimeampia, niin kyllä ne nyt tuntuvatkin aika voimakkailta :) Välillä jopa niin voimakkailta, että melkein sattuu. Nivusia vihloo, kun typy raivaa tilaa itselleen ja koko ajan pissattaa. On vaikeaa lähteä esimerkiksi kaupungille, kun koko ajan pitäisi olla vessa jossain lähettyvillä.

Olen aloittanut pesemään ja silittämään pikkuisen vaatteita ja hyvä, että aloitin ajoissa, siinä nimittäin on riittää hommaa... Kävin eilen taas vähän täydentämässä typyn vaatekaappia, seuraavalla kerralla siitä sitten.

Tuittu ja ihme 31+4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti