tiistai 26. lokakuuta 2010

Unettomia öitä

Viimeisen viikon aikana ovat yöunet muuttuneet täysin, asennon löytäminen on ollut vaikeaa jo jonkin aikaa, mutta nyt on tapahtunut jotain ihmeellistä. Jostain syystä en saa unta iltaisin, vaikka kuinka väsyttäisi tai jos saan unen päästä kiinni, niin heräilen parin tunnin välein ja välillä en saa enään uudestaan unta. Heräilen jatkuvasti pissalle ja hyvän asennon löytäminen on todella vaikeaa! Suonenvetoa ja närästystäkin esiintyy... Päivisin olen väsynyt ja silmänaluset tummenevat päivä päivältä... Tämä on nyt sitten varmaan valmistautumista tulevaan?? Olisi vaan ihan kiva kerätä vähän unta "varastoon" tulevia aikoja varten, mutta minkäs teet.

Lisäksi sunnuntaina illalla ja maanantai-aamuna tuli kivuliaita supistuksia. Mieskin jo kysyi, että nytkö se jo on menoa :D Ei ehkä vielä ja toivottavasti ei! Kuukauden päästä, rv 37 jälkeen saa kyllä tulla vaikka heti. Ehkä tämä kaikki enteileekin aikaista synnytystä??

Tässäpä masu eilen
Rv 33+0

Huomenna on neuvola, saas nähdä, että miten päin tämä asukki majailee masussa! Jännittää myös, että miten paljon paino on taas noussut... Mutta senkin uhalla ajattelin hakea illaksi kaupasta herkkuja ja hemmotella itseäni, kun olen yksin kotona illan/yön, mies on nimittäin työmatkalla :)

Ainiin, kävimme viikonloppuna hakemassa ihanuudet kotiin! Siellä ne eteisessä odottavat käyttöä, enään puuttuu matkustaja :)


Ja mukaan tarttui taas ihana pieni mekko. Jos tämän voisi vaikka Jouluaattona pukea typyn päälle ;)

Tuittu ja ihme 33+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti