keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Neuvolakuulumisia

Ilmassa on väsymystä. Koko åäivä on mennyt ihan sumussa, mutta en osaa nukkua päiväunia, vaikka kuinka väsyttäisi! Viime yönä sain kuitenkin nukuttua aika hyvin, lukuunottamatta vessareissuja. Ja juuri tänään, kun uni olisi maistunut pidempäänkin, niin soi herätyskello ja piti lähteä neuvolaan. Neuvolassa odotti uusi terkkari, joka siis vaihtui toiseen muuton myötä ja uusi terkkari oli oikein mukava.

Verenpaineet olivat paremmat, kuin kertaakaan aikaisemmin (128/78), virtsa puhdas, hemoglobiinia ei katsottu, kun on viime viikot ollut niin hyvä. Sf-mitan terkkari sai pienemmäksi, kuin se viimeksi oli (viimeksi 31 ja nyt 30), mutta luultavasti tulos on mittaajasta kiinni ja vauvan asentokin vaihtelee? Painoa oli tullut viime kerrasta päälle pari kiloa, eli tällä hetkellä 1073g/vko. Itse hieman kauhistelin taas painonnousua, mutta terkkari ei ollut millänsäkään ja kannustavasti sanoikin, että eihän sitä ole tullut tähän mennessä kuin noin 11 kiloa! Kiva, että suhtautuu noin :) En nimittäin jaksaisi yhtään mitään painosaarnoja neuvolasta nyt.

Typyn sykkeet olivat hyvät, korkeammat kuin viimeksi, 140-150/min ja hän on ilmeisesti edelleen raivotarjonnassa. Kahden viikon päästä on neuvolalääkäri, joka tarkistaa vauvan asennon ultraäänellä. Toivottavasti kyseinen lääkäri on hieman paremmalla tuulella, kuin viimeksi. Viimekäynnistä jäi kyllä niin paskanmaku suuhun, että nyt oikein inhottaa mennä sinne.

Tuittu ja ihme 33+2

1 kommentti:

  1. Moi! Tiesitkö, että masukuviasi on kähvelletty käyttöön toisaalla? Tässä linkki Facebookiin: Klik! Ajattelin, että tahdot varmaan tietää tästä...

    VastaaPoista