keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Mammaloma alkoi!

Tänään alkoi sitten äitiysloma ihan virallisesti! Sen kunniaksi hain vähän irtokarkkeja illaksi...

Typyn liikkeet ovat hieman vähentyneet, välillä olen jo ollut soittamassa kättärille, mutta sitten pieni on aloittanut taas liikuntasession. Tuntuu, ettei typykkä ole vieläkään asettunut vakituisesti lähtökuoppiin, koska välillä tuntuu, että hän olisi poikittain mahassa. Ja silloin kiristää...

Seuraava neuvolakäynti olisikin sitten se lääkärikäynti, jossa varmistetaan vauvan asento. Ihmetyttää vaan, että seuraavaan käyntiin on vielä kaksi viikkoa ja edellinen neuvolakäynti oli viikko sitten, eli neuvolakäyntien väliksi tulee edelleenkin kolme viikkoa! Eikös tässä vaiheessa pitäisi olla neuvoloita jo viikon välein?? Toivottavasti verenpaineet ym. pysyvät nyt sitten ilman seurantaakin hyvinä. Ja seuraava käynti on sille inhottavalle lääkärille, viime kerralla meni jotenkin luottamus sen ihmisen ammattitaitoonkin, joten toivottavasti kaikki on kunnossa. Inhottavaa stressata tällaisista asioista.

Olen ollut viime päivät jotenkin todella väsynyt ja eilen oli vähän huono olokin. Herään joka yö vessahädän ja asennonvaihtojen lisäksi siihen, että olen aivan hiestä märkänä ja vatsaan kiristää oudosti. Varmaan jotain supistuksia tms? Lisäksi tunteet ovat todella herkässä ja tuntuu, että kaikki asiat itkettävät. Itsetuntokin on välillä ihan nollissa, mikä johtuu vatsaan tulleista raskausarvista... joita on muuten aika paljon :( Muuten kyllä rakastan masuani (ja sen asukkia) ihan hirveästi, enkä vaihtaisi sitä mihinkään! Välillä ihan pysähdyn ajattelemaan, että tämä on oikeasti totta. Saamme kohta vauvan ja meistä tulee vanhempia, äiti ja isä. Elämä ei enään koskaan ole niin kuin ennen. Ihan mahtavaa!


Enään 40 päivää laskettuun aikaan ja kaikki olisi valmiina vauvaa varten! Kolmisen viikkoa kun vielä pysyisi masussa, niin olisi täysiaikainen ja sitten saisi tulla vaikka heti! =)
 
Rv 34+1
 
Tuittu ja ihme 34+2

2 kommenttia:

  1. Täälläkin ois tullu neuvolan välille se 3 viikkoa, jos en ois tänään käyny. Ja tosi tuttua tuo, että lapsi ois poikittain, kiristää silloin. :D toivotaan, että lääkärissä kuitenkin todetaan raivotarjonta.

    VastaaPoista
  2. Mulla alkoi neuvolakäynnit viikon välein raskausviikko 35 jälkeen. Viimeinen neuvolalääkäri oli just tuolloin tilanteessa 35+0.

    Ja liikkeitä tuntuu vähän eli stressi on päällä niistäkin koko ajan. Viimeksi terkkari sanoi, että eihän lapsi enää mahdukaan liikkumaan paljoa, ja toisaalta tämä meidän vauveli ei ole missään vaiheessa ollut mikään kova liikkumaan, mutta silti hiljaisuus ahdistaa.

    t. J. (rv 36+5)

    VastaaPoista