tiistai 19. lokakuuta 2010

Pientä stressiä ja hössötystä

Yritämme ottaa masukuvan  nyt joka maanantai, raskausviikkojen vaihtuessa. Tässä siis masukuva eiliseltä

rv 32+0

Onkohan typyllä tila vähentynyt, kun hän on liikkunut eilen ja tänään mielestäni vähemmän, kuin aikaisemmin? Välillä ihan pysähdyn, jotta tuntisin liikkeet. Ne kyllä tuntuvat välillä todella voimakkainakin, varsinkin iltapäivällä ja illalla masussa on bileet käynnissä. Olen huomannut, että aamupäivällä ja puolenpäivän aikoihin on hiljaisempaa, se taitaa olla päiväuniaika. :) Toivoisin, että tämä loppuaika nyt vain menisi nopeasti, niin saisimme pikkuisen maailmaan. Ei tarvitsisi enään vainoharhaisena tunnustella liikkeitä ja miettiä, onko kaikki hyvin!

Onneksi saan rauhassa keskittyä itseeni ja vauvaan, olen nimittäin nyt sitten sairaslomalla selkäkipujen takia äitiyslomaan asti. Äippälomahan alkaisi virallisesti 3.11. Selkäkipujen lisäksi ajoittain on kipuja nivusissa ja lantiossa, ne ovat ilmeisesti liitoskipuja? Välillä ihan nivusia vihlaisee, kun typy tekee tilaa itselleen. Tuntuu myös aika erikoiselle, kun typy kääntyy mahassa poikittain, koskahan tuo asukki tuolla mahssa malttaisi kääntyä ja myös jäädä oikeaan asentoon?

Kovasti stressaan kaikista hankinnoista ja mietiskelen koko ajan, että onko vaatteita tarpeeksi, onko meillä jo sitä ja tätä ja tarvitseeko sitä ja sitä... Onneksi sentään sain eilen puhelun Lastentarvikkeesta, että vaunumme ovat vihdoin saapuneet ja saamme hakea ne! En malttaisi odottaa, että pääsen testailemaan niitä :)

Muutamia ihanuuksia, joita olen jo pessyt ja silittänyt:

Ihania mekkoja H&M:ltä

Ihana mekko ja pöksyt ensi kesäksi, ostettu häämatkalta.

Lisää pieniä ihanuuksia, häämatkalta. En malta odottaa, että saan täytettä näille! :)

Kävimme tätini luona viikonloppuna kyläilemässä ja saimme mukaamme vanhan kehdon, jossa olen nukkunut minä ja kolme serkkuani sekä serkkuni lapsi. Voiko mikään olla suloisempaa, kuin perintökehto? Laitan kuvaa tänne, kunhan mies saa sen kasattua. Kävimme myös mummollani, joka oli neulonut ihanan lämpöisen villapuvun typykälle.


Kylläpä kaikki näyttää taas olevan niin ihanaa! Ennen seuraavaa hormoni-itkua... :D

Tuittu ja ihme 32+1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti