tiistai 8. kesäkuuta 2010

Ihanat raskausvaivat ...

Noniin, nyt kun on pahoinvointi (toivottavasti) ohi, niin tilalle on tullut närästys ja ummetus. Olen kulkenut Renniet laukussani viime viikosta asti. Voiko närästys todella alkaa jo tässä vaiheessa? Mitä se sitten on, kun päästään pidemmälle? Täytyy varmaan kiinnittää tuohon ruokavalioon enemmän huomiota.

Nyt tekee muuten työntekokin jo tiukkaa. Teen kolmivuorotyötä ja tällä hetkellä on menossa yövuoroputki. Yötyö on aina ollut minulle rankkaa, mutta nyt se vasta rankkaa onkin. On todella vaikeaa pysyä hereillä ja lisäksi tulee päänsärkyä ja pahoinvointia. Toivottavasti tätä yötyötä ei tarvitse jatkaa kovinkaan pitkään...

Viikonloppuna olin kuitenkin vapaalla ja kävimme ylioppilasjuhlissa, joissa tietenkin tapasimme paljon sukulaisia. Raskaudesta olimme lähimmille kertoneet jo np-ultran jälkeen. Pelkäsin siis jo valmiiksi, että aloittavatko ihmiset heti masun taputtelun, mutta onneksi pelkoni osoittautui turhaksi. Mahani sai siis olla suht rauhassa :) Ja mahasta puheen ollen, vatsan alku näkyy jo, vaikka suurin osa siitä taitaa olla edelleen turvotusta. Mutta masu kuin masu ;)

Tuittu ja ihme 13+1 (Mennään jo viikolla 14! :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti