torstai 3. kesäkuuta 2010

Np-ultra

Viikko sitten kävimme niskapoimu-ultrassa ja sinne meno jännitti kovasti. Pelkäsin aivan kauheasti, ettei vatsassani edes kasva mitään ja kun kätilö rupesi ultraamaan, niin sieltä tuli heti näkyviin meidän pikkuinen! Siellä se lepäili ja heilutteli jalkojaan ja käsiään. Itkuhan siinä tuli. Pääperämitta oli 46,4, niskaturvotus 0,3mm ja verikokeidenkin vastaukset tulivat, eilen - lisääntynyttä riskiä ei todettu. Laskettu aika on 13.12.

Voikohan nyt jo huokaista helpotuksesta? Tämä kaikki tuntuu jotenkin niin uskomattomalta, että en meinaa millään uskoa tätä todeksi.

Siinä meidän pieni  rv 11+5


Onkohan tosiaan niin, että tämä raskaus etenee oppikirjojen mukaan? Tuntuu siltä, että heti viikon 12 ylityttyä olisi pahoinvointi ihan tosissaan helpottanut. Nyt se yllättää vain, jos unohtaa syödä. Erilaiset ruokainhotukset ovat kyllä vielä tallella, kuten broileri, tonnikala, fetajuusto... Ja ne kaikki ovat yleensä herkkujani.

Sain muuten kerrottua raskaudesta työpaikallakin ja esimiehelle kertominen suorastaan pelotti, mutta hän ottikin uutisen hyvin vastaan. Nyt on sitten se hoidettu pois alta ja voin keskittyä mammaloman odottamiseen...

Tuittu ja ihme 12+3

2 kommenttia:

  1. Meille tuli lasketuksi 7.12, että joulukuun lapsia odotellaan molemmat :D

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva päästä vähän kurkistelemaan jonkun toisenkin raskautta, joka suunnilleen samoilla viikoilla :)

    VastaaPoista