torstai 30. syyskuuta 2010

Neuvolakuulumisia

Kävin aamulla neuvolassa ja kaikki oli hyvin. Pienen sydänäänet kuuluivat voimakkaasti ja hän taisi niitä itsekin hieman säikähtää, kun alkoi muksia neuvolatätiä ja dopleria :) Terkkarin tuntuman mukaan typy olisi raivotarjonnassa tällä hetkellä, mahassa on kyllä vielä paljon tilaa liikkua, joten tilanne varmaan muuttuu vielä moneen kertaan.

Hemoglobiinikin oli hyvä (134), vaikka oletin sen olevan alhainen. Sf-mitta 27,5, keskikäyrillä kuulemma mennään. Sitten ikävämpi asia, painoa on tullut 700g/viikko, eli pienelle dieetille tässä joudutaan. Täytyy kyllä myöntää, että on suklaa ja muut herkut ovat maistuneet vähän liiankin hyvin viime aikoina :/ Nyt vaan itsekuria peliin ja herkut vähemmälle!

Juttelimme myös jaksamisestani ja puhuin työn rankkuudesta, väsymyksestä ja selkäkivuista. Nyt minulla alkoi siis loma, jonka jälkeen olisi vielä pari viikkoa töitä. Saas nähdä antavatko ne minulle sairaslomaa... En kyllä tiedä miten jaksaisin mennä sinne muutaman viikon päästä vielä rehkimään ja nostelemaan! Viime viikon aikana on muutenkin ollut jotenkin ihmeellisen väsynyt ja alakuloinen olo. Tuntuu, että kaikki itkettää ja välillä olen huolissani mitä ihmeellisimmistä asioista. Yksi päivä jo hermostuin ja itkin, kun luulin, että miehelle on sattunut jotain, kun ei tuntiin vastannut puhelimeen... Kaikkea nämä hormonit saavatkin aikaan... :)

Tuittu ja ihme 29+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti