sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Vaunuhankintoja

Kävimme eilen vaunuostoksilla. Pitkien mietintöjen ja testailun jälkeen päädyimme ostamaan Emmaljungan City Crossit City kopalla. Ja molempiin värinä tuo Pro Coffee:


Toisena vaihtoehtona olivat Duo Edget, mutta nuo City Crossit tuntuivat paljon pienemmiltä, kevyemmiltä ja ketterämmiltä ja ovat muutenkin paremmat meidän tarpeisiin. Hintaahan niillä oli, mutta kestävätpähän sitten 2-3 vuotiaaksi asti. Tuo värivaihtoehto on vuoden 2011 mallia, joten liikkeessä ei ollut valmiina kyseisiä kärryjä. Saamme vaunut siis vasta marraskuussa, eipä niillä mikään kiire olekaan, mutta rupesin jo panikoimaan, että mitä jos ne eivät ehdikään saapua ennen typykän syntymää. Kaitpa sitä sitten jotenkin pärjää kuitenkin...

Seuraavaksi olisi hankintalistalla turvakaukalo ja hoitopöytä + kaikki muut vauvanhoitotarvikkeet. Pinnasänky on jo hankittu ja vaatteitakin on jo kertynyt ihan mukavasti.

Vauva liikuskelee paljon ja liikkeitä tuntuu ihanasti työpäivänkin aikana kesken touhujen. Liikkeiden pitäisi ilmeisesti pikkuhiljaa vähentyä, kun vauvan tila alkaa käydä vähiin? Ja töistä puheenollen, alkaa käydä työnteko selän päälle oikein kunnolla.. :/ Huomaa kyllä, että on painopiste siirtynyt mahaan.

Tuittu ja ihme 26+6

1 kommentti:

  1. Kivan väriset on noi teidän tulevat vaunut :) Me ostettiin myös City Crossit samoista syistä ja vielä pitäisi ostaa niihin City koppa. Ostettiin vaunut kylläkin käytettyinä..

    Hirmuinen ostovimma meinaa olla kaikkien tavaroiden suhteen :D Oikeastaan mennään aikalailla sillä linjalla, että jos eteen jotain hyvää tulee niin sitten ostetaan..

    Vauvan liikkeistä ei mulla ole tietoakaan, kun en ole liikkeitä juurikaan tuntenut :S

    VastaaPoista